11:00

IF Centern 1

Referat: Båstads GIF - IF Centern 1

Där satt den.
Idag går jag emot Giffens och fotbollsförbundets principer gällande att fokusera på resultat, jag ber om ursäkt för detta men just nu så tycker jag verkligen att killarna ska få suga lite på denna seger. De är sååååå VÄRDA det.
I veckan på bägge träningarna har det verkligen kännts som att någonting var på gång, det har varit två väldigt bra träningar med fullt fokus, 100% inställning och bra intensitet. Det speglades i dagens match.
En bra första halvlek där vi efter lite trevande inledning började spela fin fotboll med många fina spelkombinationer, helt rättvist ledde vi med 2-0 i halvtid efter mycket fint spel. i andra halvlek började orken tryta lite och killarna plockade då fram de fantastiska kämpartakter som vi vet att de har. Motståndarna reduerade med ett mål men kom inte närmare än så.
Ganska spännande på slutet blev det dock och det var skönt när slutsignalen gick.
Alla ska ha en stor eloge för dagens match, De Gea i mål. Backarna David Luiz, Dani Alves, Thago Silva och Lindelöf. Mittfältarna/anfallarna Veratti, Pogba, Messi. Yttrarna Neymar, Mané, Salah och Mata.